Gizlilik

Ana sayfa > Kurumsal > Gizlilik

Yasal Uyarı

Bu site, Türkiye Cumhuriyeti Kanunları ile korunmaktadır.

Site Kullanım Şartları, Gizlilik İlkeleri ve Telif Hakkı

www.somcelik.com, Somçelik Raf San.ve Tic.Ltd.Şti 'ne aittir. Web sitemizi kullandığınızda, aşağıdaki metinde yazılı bulunan, site kullanım şartları ve gizlilik ile ilgili belirtilen hüküm ve koşulları okumuş, anlamış ve bu hükümlere bağlı kalacağınızı kabul etmiş olmaktasınız.

Site Kullanım Şartları

Aksi belirtilmediği takdirde, bu web sitesinde yer alan bilgiler, görseller Somçelik Raf San.ve Tic.Ltd.Şti 'nin önceden yazılı izni alınmaksızın hiçbir şekilde kopyalanamaz, çoğaltılamaz, dağıtılamaz, yeniden yayınlanamaz, basılamaz, saklanamaz, sunulamaz ve aktarılamaz. Size verilen izin, tüm telif hakkı ve diğer tescil bilgilerine harfiyen uymanız şartıyla, web sitemizde Somçelik Raf tarafından yayınlanan dokümanların tek bir kopyasını almak ve bunu sadece kendi organizasyonunuz içinde bilgilendirme amaçlı ve ticari olmayan bir biçimde kullanmak içindir. Verilen bilgileri başka bir şekilde kullanmaya yetkiniz yoktur.

www.somcelik.com, üçüncü şahıslar tarafından idare edilen internet sitelerine bağlantılar ve yönlendiriciler de sağlamaktadır. Üçüncü şahıs sitelerindeki bilgileri, ürünleri ve hizmetleri hiçbir şekilde işletmemekte ve denetlememektedir. Bağlandığınız diğer sitelerde yayınlanan içerik ve sorunlar bağlanılan sitenin sorumluluğu altındadır. Bağlanılan sitelerdeki içerikler ve sorunlar nedeniyle Somçelik Raf San.ve Tic.Ltd.Şti 'ne sorumluluk yüklenilemez ve yöneltilemez.

İleride söz konusu şartları okumamış veya okumuş olup da bunlara uygun davranmamış olmanızdan kaynaklanabilecek olan her türlü maddi ve manevi zarara ilişkin talebinizden Somçelik Raf web sitesinin, bu sitedeki her türlü içeriğin hazırlayıcılarının, çalışanlarının, Somçelik Raf 'ın yetkilendişi kişi ve kuruluşların hiçbir hukuki ve cezai sorumluluğu bulunmamaktadır.

Somçelik Raf web sitesini ziyaret edenlerin web sitesinde yayınlamış olabilecekleri yazı, bilgi, yorum, haber, görüntü, Somçelik Raf logosunun, ana sayfa ile alt bölüm bağlantılarının Somçelik Raf dışı web sitelerinde kullanımı ve kullanıcılar tarafından Somçelik Raf sunucularına yüklenip, yayınlanan her türlü içeriğin kullanımı suretiyle edinilen bilgi ve yorumlar dahil ve fakat bu sayılan kişiler ya da yayınlarla sınırlı olmaksızın, internetin genel teamülleri doğrultusundaki yapısı gereği sorumluluk ve yetkisinde olmayan herhangi bir içerikten, Somçelik Raf San.ve Tic.Ltd.Şti 'nin hukuki, cezai ve/veya şahsi hiçbir sorumluluğu bulunmamakta olup, ziyaretçiler bu hususu bu siteye girdikleri andan itibaren kabul ve beyan ederler. Somçelik Raf iş bu hüküm ve şartları dilediği zaman, önceden haber vermek zorunda olmaksızın tek taraflı olarak değiştirme ve güncelleme hakkına sahiptir.

Somçelik Raf web sitesinde yer alan bilgi, değerlendirme, yorum ve istatistiki şekil ve değerlerin kullanımı sonucunda doğabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve/veya manevi menfi ve/veya müspet zararlardan ve olası sair zarar ve masraflardan dolayı Somçelik Raf San.ve Tic.Ltd.Şti 'nin hiçbir şahsi, hukuki ve cezai sorumluluğu mevcut değildir.

Gizlilik

Kisisel bilgileriniz; adınız, soyadınız, e-posta adresiniz, telefonunuz v.b. kesinlikle başka kişi ve kuruluşlara verilmez ve sadece Somçelik Raf web sitesinden azami faydayı sağlamanız amacıyla kullanılır.

Telif Hakkı ©

Web sitesinin içeriği Telif Hakkı Yasası gereğince mahfuzdur, telif hakkı (c) Somçelik Raf San.ve Tic.Ltd.Şti 'ne aittir. Tüm yayın hakları saklıdır.