Üretim

Ana sayfa > Kurumsal > Üretim

Somçelik Üretim Aşamaları

Kalite ve Estetiğin sizi sardığı, içinizdeki endişelerin yerini GÜVEN ile dolduran atmosfere Hoşgeldiniz.

Somçelik Raf Sistemleri

1968 yılından, yarınlara İnanç ve Mücadele ile yol alan Somçelik Raf, sizlerin istekleri doğrultusunda şekil almakta, müşteri memnuniyeti esasına göre hareket etmektedir.

Arge

Teknolojik gelişmeleri takip ederek, sizlerin istek ve ihtiyaçlarına göre şekil alarak, en kaliteliyi en ucuza üreterek, hedeflerinize ödün vermeden sahip olmanızı sağlıyoruz. Talepleriniz Arge Departmanımız tarafından incelenmekte, estetik ve sağlamlık temelleri üzerine tasarım çalışmaları yürütülmektedir.

Satış-Pazarlama

Satış öncesinde; Oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olan ve bu ürünlerin %99 'unu kendi bünyesinde imal eden Firmamızın ürünlerini siz değerli müşterilerimize aktaran, sizi anlayabilecek, endişelerinizi bertaraf edebilecek, deneyimli ve de uzman Satış-Pazarla­ma personeli ile hayalinizdeki Mağazalara sahip olmanızı sağlıyoruz. Satış sonrasında; Sizi asla yalnız bırakmayan, hizmette sınırları zorlayan, her koşulda uygun çözümler sunmaya devam eden gücü, yanınızda hissetmenizi saplıyoruz.

Üretim-Planlama

En kısa sürede en fazla üretim esasına göre üretim ortamındaki kaynakları en verimli biçimde kullanılarak taleplerin karşılanması için üretim ve sevk faaliyetlerinin organize edilmesi görevini üstlenmektedir.

Reklam-Tanıtım

Kendi bünyesinde faaliyet gösteren Reklam–Tanıtım servisi, reklam ajansları ile kuvvetli etkileşim kurarak, firmamızın kurumsal yapısının ön plana çıkartılmasının yanısıra müşterilerimizin, ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olması için gerekli çalışmaları yürütmektedir.

Üretim

Teknolojinin yakından takip edilmesi, kaydedilen ilerlemeler sayesinde yenilikçi sistematikler uygulanması makine parkurumuzun, teknolojide en son donanıma kavuşmasını sağlamıştır. Yine kaydedilen bu ilerlemelerin sürekliliğinin sağlanması ile üretim ve kalite standartlarımız yükselmiş ve yükselmeye de devam etmektedir. Maliyetleri minimuma indirmek için kaynak kullanımında en az fire ile en fazla ürün çıkarılması esas alınmakta, bu sayede müşterilerimizin giderleri azaltılmaktadır.

Raf ve Pano Rollform Hatları

Raf ve Pano hatlarımızın teknoloji ile geldiği noktada rulo olarak girişi yapılan sacın, tüm kesme, delme, bükme ve puntalama işlemleri el değmeden yapılmaktadır. Bu sayede üretim adedini maksimum seviyelere yükseltmekle birlikte hata oranı ters orantıda minimum seviyelere inmektedir.

Depo Raf İmalatı

2013 Yılının sonuna doğru başladığımız Depo Raf imalatında en son teknolojiyi kullanarak müşterilerimizin bizden beklediği, estetik ve sağlamlığı bünyesinde barındıran, daha az maliyetli ürünler ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrı ayrı kurulan Profil, Travers, Diyagonal, Tava (raf) hatları ile kısa sürede imal edilen ürünlerimizin gerekli olan kaynak işlemleri tam otomatik kaynak robotları ile sağlanmakta olup, hatasız ve her üründe aynı kalite standart hale getirilmiştir.

Lazer Kesim

Lazer kesim teknolojisi ile yüksek işleme hızına ulaşılması, kalıp maliyetinin olmaması, fire oranlarının minimum seviyede olması müşterilerimizin daha az maliyetli ürünler sağladığı gibi, preslerde oluşabilen sac deformasyonunun olmaması, kayma ezilme ve bükülmelerin ortadan kalkması daha kaliteli ürünler ortaya çıkmasını sağlamakta. Daha da önemlisi ürünlerde geometrik şekiller ortaya çıkartırken daha esnek olunmasını sağlayarak estetik konusunda çıtayı en üst seviyelere taşımaktadır.

Boya Tesisi

Rollform hatlarından çıkan ürünler, tam otomatik boya tesislerimizde çeşitli temizleme işlemlerinden geçtikten sonra istenilen/ihtiyaç duyulan renklerde elektro statik toz boya boyanmaktadır. 2 farklı boya hattımız ile Türkiye 'deki en hızlı boya tesislerinden birine sahip olmamız, müşterilerimizin taleplerini en hızlı şekilde temin etmelerine olanak sağlamaktadır.

Tel Ürünlerin İmalatı

Satmış olduğumuz tüm tel ürünler firmamız bünyesinde imal edilmektedir. Bunların başlıcaları Market Arabaları, Yük Arabaları, Promosyon Sepetleri, Rulotlar, Konteyner ve Ünite Aksesuarları şeklinde sıralayabiliriz. 2 Boyutlu ve 3 Boyutlu Tam otomatik tel bükme makinelerimiz, müşterilerimiz talepleri doğrultusunda istenilen ürünleri Rulo tel kullanarak firesiz ve hızlı imal etmekte olup minimum maliyetler ile üretmemizi sağlamaktadır. Tel ürünlerde sağlamlık dediğimizde aklımıza gelen puntalama işlemi otomatik punta robotlarımız sayesinde her zaman aynı kalitede ve hatasız olarak imal edilmektedir.

Kaplama Tesisi

Ürünlerimizin isteğe/ihtiyaca göre galvaniz yada nikelaj kaplanması işlemi kendi kaplama tesislerimizde yapılmaktadır. Market Arabaları, El Sepetleri, Yük Arabaları, Promosyon Sepetleri, Turnikeler, Rulotlar, Konteyner ve Ünite Aksesuarlarımızın tamamının kaplamasının yapıldığı tesisimizde, tüm süreç konusunda uzman kadromuz sayesinde sürekli kontrol/gözlem altında tutularak takip edilmektedir. Kalitenin sürekliliği esasına göre hareket edilerek laboratuvar ortamında düzenli olarak testler yapmakta ve kaplama kalitesi koruma altına alınmaktadır.

Ahşap İşleme

Mağazanızda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm Ahşap Üniteler, Banko, Müşteri Kabul Masası, Stant vb. ürünlerin imal edildiği Ahşap İşleme tesisimizde çeşitli CNC Makinelerinin yanında işlem sürecini hızlandırmaya, daha çok çeşit ile daha kaliteli, daha sağlam ürünlerin üretimine yönelik makine parkurumuz ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek imalat süreçlerini gerçekleştirebilmekteyiz.

Paketleme

Tüm imalat sürecinin sonunda ürünlerimizin sizlere kusursuz ulaşabilmesi için özen gösterdiğimiz alanlardan biri olan paketleme süreci emeğimize ve sizlere gösterdiğimiz saygıyı temsil etmektedir.