Somcelik Raf Win Automation Fuarı 2016 Fuarında

Ana sayfa > Basın > Somcelik Raf Win Automation Fuarı 2016 Fuarında

Somcelik Raf Win Automation Fuarı 2016 Fuarında

Bu yıl 23. kez düzenlenen Avrasya Bölgesi’nin en önemli imalat sanayi buluşması olan Win Eurosia Automation Fuarı 17-20 Mart 2016 tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye’de sektörünün önde gelen markalarından olan Somçelik Raf 'ın da katıldığı fuarın açılış kurdelesini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK kesti.

ABD, Almanya, Avusturya, Brezilya , Çin, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa , Güney Afrika ,Güney Kore, Hindistan, Hollanda, Japonya, İngiltere, İran, İrlanda, İsviçre ,İsveç, İspanya, İtalya, Pakistan , Romanya , Tayvan , Türkiye olmak üzere 25 ülkeden 1556 firmanın bir araya geldiği fuar, 30 ülkeden endüstriyel teknoloji tutkunu ziyaretçilerin akınına uğradı.

Farklı ürün ve kombinasyonlarını misafirlerinin beğenisine sunan Somçelik Raf 4 gün boyunca standında yoğun ilgi gördü. Özellikle Depo Raf Sistemleri 'nin yer aldığı standında müşterilerinin Depolamaya yönelik ihtiyaç duyduğu ürün ve aksesuarlar yer aldı.

Globalleşen dünyada yaşanan her türlü gelişmeyi yakından takip eden ve müşterilerinin taleplerini, teknolojinin getirileri ile karşılamayı ilke edinen Somçelik Raf bu ilke ile üretimini sağladığı ürünleri 31 Mayıs - 3 Hariran 2016 tarihleri arasında Almanya 'nın Hannover şehrinde düzenlenecek olan Cemat 2016 fuarında 'da müşterilerinin beğenisine sunacak.