Karayip Adalarından sonra Amerika ya da ihracat başladı.

Yeni atılımlar ile birlikte Amerika 'ya ihracatımız başlamıştır.

Küreselleşme sürecinde meydana gelen yeni koşullar karşısında geleceğe yönelik yol haritasını oluşturan, Uluslararası arenada büyüme göstermek ve Raf sektöründe ülkemizinde adını duyurmak için çalışmalar yürüten Somçelik Raf, bu yolda olumlu sonuçlar elde etmekte ve sizlerden gelen geri dönüşlerle yatırımlarına yön vererek, önüne çıkan yerel ve ulusal engellerin aşılmasına yönelik çalışmalar yürütmektedir.

Deneyimlerimiz gösterdi ki işletmenin küçük, orta yada büyük ölçekli olması değil; girişimci olması, planlı olması ve kararlı adımlarlar atması hem kendisine hemde ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamaktadır. Balkan Ülkeleri, Arap Ülkeleri, Ortadoğu Ülkeleri, Uzak Doğu Ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri, Rusya ve Avrupa Ülkeleri’nden 23 farklı ülkeye ihracat yapmakta olan Somçelik Raf, şimdi de Karayip adalarından sonra Amerika'yada ihracata başlamıştır.

Yurt Dışında farklı ülkedeki müşterilerimize ürün kalitesi ve maliyeti açısından en uygununu sunma prensibi ile, fırsatların araştırılması, analizlerin oluşturulması ve bu doğrultuda faaliyetlere yön verilmesi gibi çalışmalarımızı sürdürmekte olup hedef ülke pazarlarında bilinirliğimizi arttırmaya hız kesmeden devam etmekteyiz..