Somçelik Raf Yeni Tesisini Açtı

Ekipman sektörünün önde gelen firmalarından Somçelik Raf, Market-(Mağaza Ekipmanları ve Depo Raf Sistemleri), 23 bin metkerare alan üzerine kurduğu yeni tesisini hizmete açtı.

Somçelik Raf, 2006 yılının sonlarında başladığı yeni tesisini bitirdi. Şu anda bir bölümü faaliyette olan ve yakında tamamıyla açılacak olan tesis, Türk firmalarının gelişimi adına gurur verici bir yatırım oldu.

2006 yılının sonunda başlamış olduğumuz yeni yatırım hamlemizin inşaata ilişkin kısmında 18 bin metrekaresi kapalı toplam 23 bin metrekare alan üzerine yeni tesisimizin inşa ve hizmete girme aşamalarını bitirdik.

Bu yeni üretim alanımızda en son teknolojiden istifade ederek Market, Mağaza ve Depolama için , raf, profil, pano raf üretme hattı ve boyahane tesisimizle, ek makine ve teçhizatlarla son derece güzel bir tesis olduğuna inanıyoruz. Ayrıca ürün çeşitlendirmemize çok büyük katkısı olacağını düşündüğümüz çok fonksiyonlu lazer kesim servisimiz de faaliyete girdi.

Dünya ve Türkiye ekonomisinin şu anki durumu göz önünde bulundurulduğunda yüksek maliyetli bir yatırım olduğunu ancak bunun miktar ve kalite yönünden yüksek üretimi gerçekleştirmemize vesile olacağını düşünüyoruz.

Birkaç ay içinde yeni üretim tesislerine metal raf ve aksesuarları ile ilgili bölümlerimiz tamamen taşınmış ve mevcut üretim alanımız ise ahşap ve tel ürünlerimiz için tahsis edilmiş olacaktır. Böylece ahşap ve tel ürünlerimizin daha geniş bir alanda ve yenilenmiş teknolojisi ile kalite ve miktar yönünden yüksek üretim yapılması gerçekleşecektir.