EuroShop 2017 ilgi odağı Somçelik Raf

Ana sayfa > Basın > EuroShop 2017 ilgi odağı Somçelik Raf

EuroShop 2017 ilgi odağı Somçelik Raf

Bu yıl 19. uncusu düzenlenen Dünyanın önde gelen Perakende Ticaret Fuarında Somçelik Raf 'ta yerini aldı.

Yeni konsept ürünlerini ilk defa müşterilerinin beğenisine sunan Somçelik Raf, bu uluslararası fuarda çok sayıda ziyaretçi ile buluştu. Yüksek beğeni toplayan S25 Konsepti ile ziyaretçilerden tam not aldı. Bu fuarda 2014 EuroShop fuarının 3 katı kadar misafir ağırlayan Somçelik Raf teknoloji ve yenilikleri ile pazarda daha güçlü, daha rekabetçi, katma değeri yüksek üretimi ile dünya pazarında boy göstermektedir.

Başarılı bir fuarı daha geride bırakan Somçelik Raf önümüzdeki günlerde (14-16 Mart arasında) Almanya 'nın Stuttgart Şehrinde Logimat 2017 fuarında ziyaretinizi bekiyor olacak. Gelecek fuarlarda yine buluşmak ve yeni ürünlerimizi değerli ziyaretçilerimizde buluşturmak dileğiyle...


EuroShop 2017

Dünyanın en büyük perakende ekipmanları ve teknolojileri fuarı EuroShop, Almanya Düsseldorf’ta 61 ülkeden 76 'sı Türk 2367 firmanın katılımı ile 128.000 metrekare alanda sergilendi.

Magaza Dizaynı, Etkinlik Yönetimi, Pazarlama, Reklam, Mobil çözümler, check-out sistemleri ve dijital mağazacılık gibi konularıyla perakende teknolojileri alanındaki uzmanların buluşma noktası oldu.