Somçelik Raf, Cemat 2016 Fuarındaydı

Ana sayfa > Basın > Somçelik Raf, Cemat 2016 Fuarındaydı

Somçelik Raf, Cemat 2016 Fuarındaydı

Lojistik ve depolama ekipmanları alanında dünyanın en önemli fuarından biri olarak kabul edilen Cemat Fuarında, Somçelik Raf bu sene de yerini aldı.

Bu yıl Almanya 'nın Hanover Şehrinde 31 Mayıs ile 3 Haziran tarihleri arasında 45 ülkeden yaklaşık 1.000 firmanın yer aldığı CEMAT 2016 Fuarı Akıllı Tedarik Zinciri Çözümleri ana teması ile misafirlerine kapılarını açtı.

Lojistik, lojistik-hizmetleri,nakliye lojistiği, paketleme tekniği, donanım ve yazılım alanındaki firmaların katıldığı fuarda, Somçelik Raf yüksek üretim teknelojisi ile üretilen ürünlerini sergilemenin gururunu yaşadı.

Fuar süresince beğeni toplayan ürünleri; Sırt Sırta, Konsol Kollu, Kutulu Kayar Raf, İçine girilebilinir - Drive-in, Hafif-Mini Depo Raf Sistemlerinin yanı sıra Gross Market ve Yapı Marketlerde tercih edilen Raf ve Aksesuar Sistemleri ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Yeni dostluklara ve dolayısıyla yeni müşteri potansiyeline vesile olan fuarın, sadece Somçelik Raf için değil tüm Türkiye için gurur verici sonuçlara hasıl olacağı ümidi içindeyiz.

Fuar sonrasında yavaş yavaş geri dönüşlerin başlamasını; geleceğini şekillendirecek ivmenin, işbirlikçiliğin tohumlarını attığımızın kanıtı olarak görmekteyiz.