Somçelik Yaz Etkinlikleri 2

Ana sayfa > Basın > Somçelik Yaz Etkinlikleri 2

Somçelik Yaz Etkinlikleri 2

Somçelik Raf, “SOMÇELİK YAZ ETKİNLİKLERİ”nin ikincisini bu yıl 05.Eylül – 07.Eylül 2014 tarihleri arasında Mersin ‘de düzenledi.

Büyük bir aileyi oluşturan firmamızın bütün bir yıl içtenlikle, özveriyle çalışan ekibini, moral ve motivasyonunun yükseltilmesi, farkındalıklarının artması, çalışanların önemli olduğunun vurgulanması ve bu alanda olumlu örneklerden biri olmayı amaç edinerek mavi ve beyaz yakalı personelinden katılmaya arzulu 100 ‘ün üzerindeki çalışanı ile birlikte hafta sonunu Mersin ‘de bir Tatil Köyünde geçirdi.

Tatilin başladığı ilk gün, sabah güneşin doğuşu Roma döneminden kalma Silifke Kalesi ‘nden seyredildi.

Bu eşsiz manzara ile gönüllerini ve yörük sofrasında karınlarını doyuran tatil ekibi, Astım Mağarası, Cennet Çöküğü ve Cehennem Çukurunu ‘nu da gezerek konaklayacağı tatil köyüne ulaştı.

Deniz, Açık-Kapalı Havuzlar, Aquapark, Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası, Fitness Salonun bulunduğu tatil köyünde kaliteli hizmetlerle 2 gün boyunca keyifli zaman geçiren çalışanlarımız, hem yılın yorgunluğunu atmanın, hem eğelenmenin ve hem de ekip ruhu ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Dönüş güzergahında Tarsus’taki Ashab-ı Kehf mağarasını da ziyaret ederek Kayseri’ye dönüşle tamamlanan ve memnuniyetlerin dile getirildiği SOMÇELİK YAZ ETKİNLİKLERİ ‘nin seneye de tekrarlanması ve artık “Geleneksel Yaz Etkinlikleri”ne dönüşmesini planlanmaktadır.